Julegave åpningen er startet!

Heihei! I går kveld var jeg på overnatting med tre gode venninner! Vi startet med å åpne litt julegaver  fra hverandre og jeg åpnet mine 5! Dette er hva jeg fikk!

Mere sjokolade! LEVERPOSTEI! Hår produkter, seigmenn(som er tom forresten) øredobber, liten kule til juletreet og lue med matchende votter! Tusen takk alle sammen! Dere vet hva dere selv gav, haha :)

Jaja, i morgen er det julaften da dere! Jeg har allerede sett grevinnen og hovmesteren,på skype med halve familien! Og etter at jeg har sitter å prøvd å se på over webkamera kommer vi på at den finnes jo på youtube.com også! Så senere i kveld blir det visning av denne til familien min her da! Min kjære norske familie hadde lyst til å synge en julesang til min amerikanske familie, det var jo i grunn GANSKE underholdende (og litt flaut) må jeg si! Men dere var veldig flinke! Og Jill sang med litte grann her på engelsk, bedre kan ikke julen bli på andre siden av kloden!

I morgen skal vi visst spise skinke til middag, og pakke opp noen pakker, men lørdag morgen blir er intrerresant morning med MASSE gaver og familie kos, det blir ikke noe soving til kl 11-12 da for å si det sånn! Kos dere på julaften! Jeg misunner dere VELDIG som får se på "tre nøtter til askepott" og "reisen til julestjernen". Det er liksom min ideele julaften, og uten de, PLUSS at det er ikke er ett snøfnugg her, blir det er merkelig julaften, men sånn kan det gå! Alt er ikke likt overalt i hele verden. Kos dere, kanskje dere er heldig å se meg på msn/skype mens dere ser på tre nøtter til askepott, kan hende jeg står opp midt på natta her for å se på nrk nettv, hvis det fungerer!

Hadetbra! Ha en fantastisk jul, jeg savner dere, spesielt nå som det er jul! Vi får glede oss til nyåret, da er det bare 5 måneder til jeg er hjemme i mitt kjære fedreland igjen! En siste ting, Gratulerer med dagen til ALLE som hadde bursdag siden jeg reiste, og frem til jeg kommer hjem, dette blir nok Henrikke sin beste bursdag, endelig er jeg ikke der, husker du ikke ville at jeg skulle være i bursdagene dine når du var liten, nå har du fått ønsket ditt oppfylt, men vi har alltid Skype, så BARE VENT! HAHA

GOD JUL! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits