Endelig er julegavene fra Norge her!


Helt ærlig, ser neeesten ikke ut som jeg har grått en gang :) Supert! :D

Endelig! Nå sitter jeg her å spiser seigmenn med tårer i øynene og sikkert svart i halve fjeset mens jeg hører på Pappa sin favorit julesang: Driving home for Christmas- Chris Rea. Det kan ikke bli tristere. Ikke minst måtte jeg ta tre av pakkene jeg hadde fått og finne noen biter av gavepapir og nærmest pakke de inn igjen på nytt! Haha, vell, uansett, så MÅTTE jeg sniktitte litt, Unnskyld; Mamma, Pappa, Onkel Ole og Emilie! Jeg kan vell bare si at ikke bruk dette gavepapiret neste gang! Jeg gleder meg til å pakke til opp på julaften for det! Jeg klarer å roe meg ned bedre når jeg vet hva jeg har i vente! Haha, uansett, seigmennen og leverposteien som var midt inni esken min er nok tomme denne uka. Jeg er tror seigmenn posen tom allerede, jeg må prøve å spare i det minste TRE stk, sånn at Susan, John og Jill kan få når de kommer hjem! Jeg har lagt ut bildet på facebook men her er det igjen!Jeg kan ikke vente til julaften til jegkan pakke opp resten! Jeg gleder meg også veldig til å begyne å dele ut norsk melkesjokolade på skolen! HAha, det er de mest random menneskene jeg gir det til også nesten. Folk som spør på facebook og jeg sier jo ikke nei når jeg svømmer i melkesjokolade og såvidt har lyst på det selv! Det har forsåvidt ALDRI smakt så godt med seigmenn, norsk tastatur og pappa sin favorit julesang, noen gang! Perfekt jul! Trist at det er en og en halv uke til jeg kan åpne pakkene da.. Jeg tror jeg kommer til å starte den 23.Desember, og jobbe meg ut derfra til morgenene den 25. desember, siden jeg får pakker av ganske mange denne jula, to fulle familier, så blir det en GOD del til slutt!

En liten ting her, hvis det er noen som ikke syns det er så farlig at jeg åpner gavene deres, si i fra til meg! Fordi da kan jeg åpne deres gave den 23 eller 24 :) 15 gaver fra norge er mye, så blir nok 5 hver dag fra den 23-25! Kos dere med all snøen! Jeg er veldig misunnelig :(

Blogges! <3

2 kommentarer

mhm

22.12.2010 kl.08:50

mmmmmm, sexy biatch :)

Ayna

23.12.2010 kl.00:44

Vet det meste jeg får til jul jeg og, men gleder meg like mye til å åpne det alikevel :) var siste skoledag i dag og jeg fikk 5+ på mediatentamen !! Kos deg videre søta så får vi snakkes ;)

Skriv en ny kommentar

hits