Now its official!

Jaja, jeg vet ikke om dere har sett mye på facebook statusen til min etter at jeg dro, jeg har ikke oppdatert den ofte men en gang i blandt når jeg føler for å utrykke mine innerste tanker! Uansett, i dag kjøpe jeg mitt første par bukser i størrelse 2 på American Eagle. Når jeg kom til USA var 00 for stort til meg, og nå bruker jeg visst str 2... Kremt... Hvem var det som sa jeg kom til å rulle av flyet i juni? Alle dere! Hvem var det som sa at det ikke var sant? Det var meg, haha! Hvem tok feil? Ingen så langt, heldigvis... Uansett, bukse størrelsen har gått opp, men det er fremdeles meg som sitter her, utsiden kan endre seg men innsiden blir nok den samme for en god stund. Men ett annet språk på munnen og et annet språk foretrukket å snakke, er det fremdeles meg som sitter her. Heldigvis for oss alle!

Jeg har ikke blogget på evigheter, og det er fordi HVER ENESTE uke har vært lik en annen. Skole hverdag, mandag-torsdag fotball trening, og fredag kveld fotball kamp. Lørdag være med venner og ha det gøy. Søndag gå i kirken eller sove lenge, også som regel lekser på kvelden eller tv titting, av alle opptakene vi har gjort før i uka. Hvem vil høre om det hver eneste dag? Ingen. Siden fotball er over må jeg være på drama øvelse hverdag i stede. De to første dagene sovnet jeg og sov den første timen.... Ja, så kjedelig var det. Men nå elsker jeg det! Jeg ble "forfremmet" til assistant stage manager, og er back-stage og har kontroll over alt som foregår bak scenen. Den makten liker jeg. Selv om jeg kanskje er den som snakker høyest, er det allikevel min stemme som teller. Vi skla nå gå inn i en veldig hektisk uke! Øvelse fra mandag-onsdag kl 6-9 også er det premiere på torsdag, forestilling fredag og lørdag. Susan og Jill drar til New York for å være med i Macy's thanksgiving parade, eller noe lignende. Så jeg blir da hjemme med John uken etter. Heldigvis har vi bare skole mandag og tirsdag den uka, det blir sykt digg! På lørdag blir det cast and crew party etter siste forestilling, det blir kjempe gøy!

Jeg har snakket med mamma og pappa og hørt noen rykter om at jeg får en pakke til jul med mange pakker inni! Jeg gleder meg som en baby! Jeg er litt usikker på om jeg vil åpne alle med en gang eller vente til morgenen den 25. desember. Jeg kommer sikkert til å åpne noen med en gang, tviler på at familien her syns det er like morsomt at jeg åpner pakker fra hele familien, haha! Uansett, det blir hva dere syns, skal jeg åpne alle pakkene med en gang, eller vente til morgning den 25. desember?

Som dere sikkert vet så jeg er en person med VELDIG dårlig tålmodighet, når jeg var liten så var alltid julegavene på gjesterommet, jeg aner ikke hvor mange ganger jeg var å klemte på de samme pakkene og prøvde å åpne de for å se, haha! Dere skulle bare visst mamma og pappa, heldigvis er jeg ikke så liten lenger og kan klare å vente neste jul, men denne jula er noe helst ut av det vanlige, så vi får nå se da! Jeg har det kjempe bra, for de som lurte på det, og ønsk oss lykke til til uka, eller nei,! Break a leg, som man må si! :)

Jeg tenker masse på dere! Kos dere med snøen, mens bladene så vidt har kommet av trærne her! blogges <3

3 kommentarer

14.11.2010 kl.10:07

Koselig at du blogget litt igjen :) Drama er jo morsomt.

mamma

14.11.2010 kl.21:45

Jeg synes du kan åpne noen av de den 24 og noen 25

Liine

24.11.2010 kl.15:14

2 is still small tho! but from 00 to 2! hohoho

Love you <3

Skriv en ny kommentar

hits