My first ride in a Police car! Hopefully the last one too!

heihei alle sammen! Denne uka har vært SUPER digg! To dager på skolen, en prøve, og en fremføring. Og så var det FALLBREAK! Men selvom det er ferie så er der fremdeles fotball, men det gjør ingenting! Hva gjør man ikke for å støtte laget? På torsdag deltok Jill i all-region cheer try-outs, og kom videre! Neste stop er da all-state cheer try-outs! Im so proud!! Kayla kom også vidre, super stolt jenter! Men uheldigvis ble jeg littegran sen til fotball trening, men det gjorde i grunn ikke meg noen ting som helst.

Som noen av dere kanskje har sett på statusen min på facebook så skrev jeg:

What a night! The bus broke down, been driving in a police car, and we lost the game :(

Det hele started med at vi hadde fotball kamp utenbys denne uka, og den var på torsdag kveld fordi det er ferie. Bussturen var hele 2 timer og vi har en stor fin hvit buss som har blitt donert til laget, og en gul skolebuss som vi reiser med. Den store fine hvite bussen har blitt ødelagt ca 10 ganger før, flere ganger mens folk har vært på den og midt ute i ingeting, så den er ganske teit i grunn... Men uansett, vi ankommer Alva, hvor vi skulle spille, og hadde ca 3 timer før kampen skulle starte, det er ikke så mye å gjøre for 4 Managere i 3 timer, og busssjåføren ( som er en dame) syns det var teit at vi kom så tidlig, så hun sa at hvis vi hadde lyst kunne vi ta en tur "down town" , så å spise eller bare ta en tur på walmart om vi hadde lyst. Ingen av jentene trodde hoved treneren ville like det, men jeg spurte allikevell fordi jeg holdt på å sulte ihjel, og selvfølgelig sa han ja! Så fruen som kjørte bussen var mer en glad for å ta oss med til McDonalds, for å få litt mat i magen! Gjett hva som skjedde? JA, bussen stoppa, fire jenter og en sjåfør, midt i en liten bakke, der stor bussen bomstille. Her kommer politidelen inn nemlig...
En politiman stoppen bilen sin ved siden av oss og spurte hva som skjedde. sjåføren forteller han at bussten stoppet å virke, politi mannen spør om hvor vi var på vei og hun fortalte pent at hun hadde planer om å ta oss med til McDonalds, gjett hva politimannen sier? " I can brign you girl to McDonalds! I will be more than happy too!" Se for dere meg som Syns dette var kjempe gøy, og tre andre som ikke syns det var like morsomt. Jeg spurte politimannen veldig pent om jeg kunne sitte foran og var så høffelig å sa: " Thank you so muhc officer" Han svarer: "Please! Call me Mike" HAHA! Vi tok en rask tur inn på MCDonalds og fikk oss noe mat også dro vi tilbake. Selvfølgelig ville vi utnytte dette til det utterste, vi spurte om han kunne skru på lysene syrenen når han kom tilbake til stadioen, og det gjorde han. Han går ut av bilen og spør treneren/webpage læreren min, om vi tilhørte han, og vi klarer såvidt å holde oss seriøse der vi sitter i bilen med masse McDonalds mat, også hører jeg han si : " Yeaaah, they belong to us, and that one girl is forign too... HAHA! Noe av det morsomste jeg hadde vært med på noen gang!

Så i midten av kampen fortalte vi til trenerne at bussen deres ikke funka lenger og at alle guttene på Varsity laget ikke hadde noen buss lenger. Men rektor hadde ordnet sånn at noen hadde fikset den, men han ville ha noen mennekser på den på vei hjem. Så dermed fortalte han alle cheerleaderne og pom jentene at vi trengte bussen deres og at de måtte finne en annen måte å komme seg hjem på. Alle fant en annen måte å komme seg hjem på, så vi var heldige. Men vi tapte kampen og kommer ikke til å gå til "play offs" Som er å komme videre etter å ha spilt alle oppsatte kamper. Men men, guttene har vært flinke i år syns jeg! Jeg er hvertfall veldig imponert! Etter de tre første kampene visste jeg sånn ca hvordan det hele fungerte, og nå kan jeg nok enda mer om amerikans fotball.

Dere får ha en ellers fin helg! Det er Amy's bursdag i dag, Jill's storesøster, vi skal til Stillwater og se på deres Homecoming og spise midddag, blir kjempe kos! Håper dere alle har det bra i Norge, jeg vil gjerne at dere kommenterer litt her, så jeg vet hva dere syns :) HEJDÅ!

4 kommentarer

mamma

22.10.2010 kl.22:26

Det er kanskje best du kommer hjem snart..........

May Britt

22.10.2010 kl.23:20

Glad for å høre at Mike er 50 år. Veldig morsom historie :)

en jente

23.10.2010 kl.19:03

Hei lurer på om det er lov at foreldrene kommer over? Isåfalll at du kan være med dem i en uke eller noe uten vertsfamilien.? Hvor er du hen?

Cecilie Svensson

24.10.2010 kl.21:58

en jente: Jeg er i Perry, Oklahoma. Jeg vet at det er lov at foreldrene kommer over, men EF (organisasjonen jeg reiser med) sier at de helst skal komme over i Påsken eller senere enn det. :) Det andre spm vet jeg ikke, så lenge du forteller din IEC osv så går det nok bra.

Skriv en ny kommentar

hits