Film anmeldelse: the Social network!Heihei! Jeg så nettopp at blogg. no har en konkurranse hvor man kan vinne to biletter til filmen "Social network" som  jeg på så kino på søndag. Den er utrolig bra, veldig nerdete men veldig imponerende! Aboslutt å anbefale. Det handler om gutten som fant opp Facebook, men så blir han saksøkt, og mens de snakker med advokatene sine, får vi se hvordan alt dette skjedde.

Først om fremst så lager han en side med alle jentene på Harvard College hvor man skal velge mellom venstre eller høyre bilde som er best, også fortsetter det sånn... Dette blir oppdaget og han kommet i trøbbel. Videre så er det tre "rike gutter" som vil ha hjelp til å starte Harvard Social network, eller noe lignende, men hovedpersonen lager dette om til sin egen ide og lager facebook. I starten het det thefacebook, men i dag heter det bare facebook.

Jeg anbefaler denne filmen på det stærkeste! Den virker veldig nerdete og treg i starten, men så snart den kommer i gang så skjer det noe hele tiden! Jeg vil gi denne filmen en 5 av 5! :)

Blogges...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits