Har dere ventet lenge nå?

Heihei alle sammen der hjemme i Norge! Endelig har jeg fått meg selv til å skrive litt. Det har vell vært nærmere tre uker siden sist, og mye som har skjedd. Hvis jeg ikke fortalte det så tapte Juniors Powder Puff, men det skjer visst hvertår,så det er bare en årlig tradisjon. Det finnes også tusenvis av andre tradisjoner rundt her! De begyner å pynte hor høsten / halloween, i starten av oktober. Det er ett hus som vi kjører fordi flere ganger om dagen like i nærheten som har fire dukker i voksenstørrelse sittende ved innkjøringen til huset, jeg liker virkelig ikke det! Det skremmer vette av meg, selv om det er midt på lyse dagen! Jeg har vært så heldig å være med med på å dra til ett gresskar-jordet og plukke ut ett greskar jeg har lyst til å skjære i. "Carve a pumpkin" Haha, noe av det ekkleste og morsomste jeg har gjort. Først må du skjære av "topp lokket" så må du ta ut alt som er inni, enten med en liten spade eller håna, *ÆSJ*, og det er masse ekkel "gørre" og frø som er inni, du butter all søpla i en bolle og etter at du har fått ut alt setter du på lokket igjen. Deretter må du ha valgt deg ett mønster du har lyst til å gå etter, på hva du har lyst til å ha på ditt greskar, siden dette var min første gang valgte jeg den eneste som var 1 av 4. Haha! Altså den letteste, den ble utrolig søt da! Etter at jeg var ferdig med min, sa jeg meg friviligg til å plukke ut alle frøene fra bollen med all gørra i, for å si det sånn, det var EKKELT! Gresskar safta stivnet på armen min og det stinka selv etter at jeg vasket hendene og armene mine tre ganger! Uansett, de spiser veldig mye frø her, akkurat som vi spiser peanutter, så vi renset alle frøene for gørr og puttet de i ovnen med krydder og salt på, det smaker kjempe godt! NAmNAM! Angrer ikke ett sekund :)

Jeg har snakket masse med mammaen og pappaen min i det siste om julegaver og å få lappen her borte, litt tidlig for spesielt julegavene, men når de skal sendes fra den ene siden av havet til den andre gjør det ikke noe å være tidlig ute! HAHA! Tydeligvis er begge ting litt på pause akkurat nå, vi får se hva det blir til. Ser ut som at Cecilie og Henrikke får en ipod touch i julegave, send fra USA, :D Pappa skal visst også på en ipod touch, men det er cecilie sin gamle, *smart trekk cecilie*.

Jeg har fått karakterene mine fra de første 9 ukene på skolen. Det endte opp med A*7. A i alle fag, Det var en god del jobb for en som "ikke" har gjort lekser på ett helt år, det å ha mattelekser hverdag er unormalt for å si det sånn... Vell , allikevel, amerikanske lærere er utrolig gode! De putter ting i hodet på deg, selv om du ikke en gang føler med i timen! Jeg hadde en prøve i amerikansk historie i dag og en fremføring i drama, jeg tror det gikk ganske greit på begge to, jeg skal poste på facebook når jeg får karakterene på begge, som sikkert blir i morgen. Det er ingen " Hei, dere får tilbake prøvene deres etter 2 uker fordi jeg må sjekke med en annen lærer!" Her får vi de tilbake i løpet av de neste få dagene, utrolig deilig! America  er rett og slett fantastisk, men ikke glem da dere, jeg kommer tilbake til Norge, og det blir nok for en god stund før jeg drar over hit igjen, enten for å besøke eller for å leve. Ingen vet hva fremtiden kan bringe.

I den siste tiden har vi også snakket litt om at Mamma, Pappa og Henrikke har planer om å komme over i Påsken og bli for ett par uker, jeg er så spent! Jeg gleder meg som en baby, og greia er at det er veldig mye annet som skjer før den tid. Prom, kanskje Hawaii tur, pluss masse anndet, så vi får se. Jeg har allerede advart noen av guttene her borte om at om de så mye som prøver å røre søsteren min blir det juling å få! Jeg skal ikke ha noe av at søsteren min vil bli igjen pga en amerikaner, det blir for dumt Rikkemor!

Nå må jeg nesten hoppe til sengs, jeg tror kl er litt over 11. Jeg har engelsk bokanmeldelse, alt jeg har er forsåvidt på engelsk, men den skal leveres innen 18 dager og jeg har igjen 10 kapitler så jeg må lese litt før jeg sovner! Jeg skal se om jeg er like bloggesyk i morgen, kanskje jeg har glemt å fortelle dere noe.

God natt!!! Blogges! Det er bare å facebooke meg, jeg ELSKER å få meldinger på facebook fra Nordmenn! Men ikke bli leideg om jeg svarer på engelsk, min amerikanske mobil har desverre ikke æ,ø og å. Men jeg skal prøve mitt beste! Håper dere skriver til meg, jeg svarer når der er lunch på skolen, dvs kl 6 på dagen/kvelden i Norge!

Én kommentar

Stratoskaka

19.10.2010 kl.19:38

Du kan godt lese teksten igjen om før du publiserer den! :)

Skriv en ny kommentar

hits