Powder Puff!

Hei hei! Nå sitter jeg her igjen! Jeg har enda ikke kommet meg ut av pysjen og den er over halv 1 på dagen. Vi hadde det utrolig gøy i går! Jeg hadde tre venninner sovende over og Jill hadde tre, så totalt var det 8 tenåringer sovende i dette huset i natt! Akkurat nå gjør jeg matte lekser, jeg har bare fire oppgaver igjen så jeg tok meg friheten til å blogge litt i stede om hva som skal skje i dag! Som sagt gjøre ferdig disse leksene, men jeg skal også på Powder puff trening! Hva er det for noe? Jo det skal jeg fortelle dere, det er flagg football! Altsååå amerikansk fotball! Bortsett fra i stede for å ha på pads og hjelmer og kaste seg over den som har ballen, så har vi en belte rundt livet med to flagg i, så hvis noen drar ut flagget har du "falt". Jeg tror det er sånn det fungerer, jeg er litt usikkert, men det er KUN jenter som spiller også kler guttene seg ut som cheerleaders! Kampen er på torsdag og det er Seniors VS Juniors! og Sophmores tror jeg går til Juniors fordi vi er visst veldig få. Ja, jeg skal spille amerikansk fotball med en haug med jenter! Jeg kommer sikkert til å nærmest bli drept fordi jeg er så liten og jeg tror jeg er ganske treg, treneren for junior laget påstår at jeg sikkert er rask siden ejg er så "tiny". Så vi får se når jeg motbeviser han på trening i dag, haha! Ønsk meg lykke til, denne sporten er RØFF, Jill fikk shortsen sin revet opp helt opp til hofta i fjor, sååå vi får se hvordan dette går! Jeg skal se om jeg får blogget etter treningen, den er fra kl 5-7! Nå må jeg gjøre ferdig lekser og komme meg ut av pysjen og rydde rommet!

Blogges! <3

6 kommentarer

Karen L

26.09.2010 kl.19:44

Leste bloggen din første gang idag , og ble skikkelig begeistret!

Syns den er gøy å lese og du skriver på en fin måte :) Vil gjerne følge deg videre så bare add meg som venn hvis du vil.

> Mathias Hanssen

26.09.2010 kl.19:45

Kjempe kul blogg. Legg meg til som venn så kanskje jeg følger din blogg videre ? Håper du får en ellers fin søndagskveld !

ElineGundersen

26.09.2010 kl.20:06

Så koselig : )

Ha en fin kveld videre !

<3ElineGundersen

Ann.Helen

26.09.2010 kl.22:27

Lykke til!

K i r s t i i *

27.09.2010 kl.19:02

va gåt å se at du blogga igjæn ^^

e altid spennanes å læse ka du jør på den andre sia av have :p

glede mæ til næste innlægg :)

frechee

18.10.2010 kl.08:49

Hei :- DD

Er det du som e søskenbarnet til Gine og Arvid ? :-)

-Fredrikke

Skriv en ny kommentar

hits