Det regner her også!

Hei hei alle sammen. Ja det regner, jeg hater regn :( Denne staten har det mest uforutsigelige været i hele verden. Den ene dagen kan det være 40 grader og dagen etter kan det pøsregne, og selvom det er regn er det fremdeles fotball trening. Så jeg har nettopp stått to timer i regnvær og gjort ingenting. Det eneste jeg kan gjøre er å se på guttene trene på å spille fotball, det er faktisk litt interesant for meg som ikke har vært borti dette spillet før. Jeg var såpass smart at jeg gikk inn ett par ganger og jeg stod med et håndkle rundt meg hele tiden, og jeg måtte bytte det ut tre ganger fordi det ble jo vått etterhvert! Fotball trening begyner å bli en dagelig greie for meg, hva skulle jeg ellers gjort hvis jeg ikke hadde vært på fotball banen 3 timer etter skolen hverdag? Tre timer er langt tid å sitte hjemme alene og ikke gjøre noen ting som helst! Det er enten å være football manager eller å sitte på tribunen hver fredag, jeg vil heller være football manager. Jeg får venner, selv om det bare er gutter, men allikevel! En venn er en venn, samme om det er en jente eller en gutt.

I dag skal vi se The Killers! Jeg har hatt lyst til å se den helt siden bursdagen min og det er 2 og en halv måned siden! Den kom ut på film her i går, det kommer ut nye filmer hver tirsdag, jeg digger dette landet! Kino filmene kommer ut lenge før deres også, det kommer til å være rart å være i Norge igjen neste sommer, haha! De filmene som kommer ut når jeg reiser kommer på kino hjemme kanskje ut i sommerferien eller etter at skolen har startet, HAHA!

Jeg stor koser meg, skolen er ikke noe problem. Det føles ikke som at jeg er på skolen, kun på grunn av at alt er på engelsk. Jeg har algebra lekser hverdag, Jill hjelper meg som oftest, fordi det er alltid noe jeg ikke forstår, det er jo ikke bare bare å skjønne hva man skal gjøre når man ikke vet hva alle de engelske matte ordene betyr, jeg har begynt å forstå de aller fleste nå så jeg klarer meg! Engelsk er bare en morsom klasse og bortsett fra Amerikansk historie, så er alle de andre klassene mine slække klasser. Stor koser meg! Men det er veldig uvanlig å skrive med blyant igjen, bare det å skrive for hånd er ett problem for meg! Håndleddet mitt og fingrene mine er helt død etter siste time, jeg hater å skrive for hånd! I matte er det ok, men når man skriver en full A4 side i løpet av 50 minutter, med notater, så får man vondt i håndleddet når man ikke har skrevet på ett helt år!

Jeg håper alt er bra i Norge! Jeg føler med dere, jeg hater regn jeg også, jeg ber de fleste som bor her som elsker regn om å dra til Norge, fordi det regner hele tiden på denne tiden av året.

blogges! <3

Én kommentar

Rudde

26.09.2010 kl.01:26

Det regner ikke her :D

Skriv en ny kommentar

hits