Første uken på skolen!

Heihei! Endelig kommer det livstegn i fra meg igjen. Jeg har brukt de siste dagen på å svelge ned hva som faktisk har skjedd og jeg har en rar følelse at jeg faktisk ikke går på skolen, kun på grunn av at alt er på engelsk, men joda, jeg går på skolen og jeg har gjort det i tre dager allerede. På Perry High School har de alle de samme fagene hverdag, dvs 7 forskjellige fag 5 ganger i uka til sammetidspunkt hverdag.
Timeplanen min ser slik ut:

1hr - US history
2hr - Enlish 2
3hr - Drama
Lunch (YES!)
4hr - Algebra 2
5hr - Leadership
6hr - Web Page!
7hr - Yearbook

Jeg er veldig glad i ptimeplanen min! Men etter 7hr må jeg kjappe meg opp til fotballbanen for å være der til kl 5 eller 6. Så jeg drar hjemme fra litt før 8 hverdag og er ikke hjemme igjen før halv 7, så det er grunnen til at jeg ikke har vært på pc de tre siste dageene, og sånn kommer det til å være fremover.

Skolen har ingen kantine bare 4 maskiner hvor man kan få popetgull, brus og kjeks fra. De har mine favoritt cookies, så jeg kjøper de hverdag. I lunsjen går vi ut å spiser hverdag, selvfølgelig må man  spise lunsj med noen som kan kjøre, hvis ikke kommer man seg ikke noe sted. Vi har valget mellom Bram's, Taco Mayo, Mc'Donalds, Pizzahut, og en haug med bensinstasjoner. Jeg har kun spist på Mc'Donalds en gang mens jeg har vært her, det er ike dårlig! Men alle de andre jeg nevnte er jo like mye fastfood som mc'ern så det har forsåvidt ikke noe å si.

Nå straks skal vi dra til Bricktown, Oklahom City for å spise lunsj noe jeg faktisk gleder meg til fordi det er mange gode restauranter der. Jeg håper dere koser dere hjemme også skal jeg prøve å starte å blogge på kveldene! Det er Labourweekend her så jeg har fri i morgen, HAHA, kos dere hjemme, jeg savner dere MASSE! <3

blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits