Stort spørsmål som egentlig har ett svar!

Heihei alle sammen! Jeg har ikke blogget på flere dager fordi jeg har vært veldig opptatt med manager greiene mine. Det tar fire timer av dagen min hverdag, og det er midt på dagen så jeg sitter å venter i to timer før det starter også har jeg ikke noe å gjøre etter at det er ferdig heller, derfor har jeg ikke hatt noe serlig å blogge om, det er veldig kjedelig for dere å lese at jeg sitter å kjeder meg hverdag :)

I går var jeg så sulten at jeg endte opp med å bli med Nacy og Shelby til Stillwater for å spise og de skulle fikse neglene sine. De fikk satt på falske negler med fransk manikyr på, jeg gadd ikke bruke $40 på det, for det første fordi at jeg har lange negler og jeg har fransk manikyr på de og for det andre så må jeg spare penger! I stede satt jeg å ventet og loket på facebook på mobilen min mens jeg ventet. Etter de var ferdig spiste vi kylling på Chilis, NAM! Der skal jeg spise flere ganger, sykt god kylling der!

Nå nettopp så sendte jeg en mail til min gamle rådgiver på Oppegård og fortalte henne om at jeg har 14 timer med mediefag hver uke, så jeg spurte om hun kunne hjelpe meg med å finne ut om jeg kanskje kan få året mitt godkjent! Jeg tviler STERKT på at jeg får det godkjent, men det er verdt ett forsøk siden jeg har 7 timer i uka med årbok, hvor vi tar bilder hele tiden og jobber med design, og jeg har web page, hvor jeg regner med at vi skal lage får egen hjemme side eller noe sånt, og det kan  jeg litt om fra før av siden jeg har laget hele designet på bloggen min, med en god del hjelp fra lærern min, men allikevell jeg lagde det selv! :) Så vi får se om jeg får noe svar fra henne, det betyr også at jeg fremdeles har en sjans til å få ett stipend på 50 000 kr, noe som hjelper SYKT mye!!

blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits