DINNER FOR SCHMUCKS!!!

Heihei! Kom nettopp hjem fra film og middag, woho! Jeg betalte hverken filmen eller middagen, jeg liker USA (A) tusen takk forresten :D Vi så Dinner for Schmucks, og den var SINSYKT bra! Hvis dere liker å le når dere ser film, se denne! Den handler om en gutt som ikke er så veldig fornøyd med det han har og vil veldig gjerne få en forfremmelse på jobb. Han viser en ide han har laget og en mulig investor. Han kan bli forfremmet hvis han inviterer en skikkelig "raring" til en spesiell middag. Kjæresten hans liker ikke denne ideen i det hele tatt så hun vil ikke at han skal gå på middagen. Helt random kjører han på en sykt rar dude som ikke ble skadet i det hele tatt. Han ble påkjørt fordi han prøvde å redde en mus som var i veien, som allerede var død. Han liker å kle opp musene med forskjellige klær også sette de inn i kasser og etterligne store kjente bilder som har blitt laget.

Jeg vet dette hørtes ganske teit ut, men se traileren. Jeg har ikke sett den, men jeg så filmen og lo omtrent 50% av den, og vanligvis ler man kanskje 10% av en film eller mindre ! Den er utrolig morsom, noen begynte til og med å klappe!

Jeg anbefaler denne filmen på det sterkeste og vil deffinitivt gi den 5'er!

Kos dere på skolen i dag alle min søte, jeg skal legge meg fordi det er sent! Kos dere med de nye kontaktlærerene deres, også skal jeg nyte de to siste ukene jeg har før jeg starter på skolen :) blogges ! <3

Én kommentar

May Britt

19.08.2010 kl.17:31

Hvem betalte film og middag?

Skriv en ny kommentar

hits