Jeg er utrolig dårlig til å spille volleyball!

Heihei! I går var "bestemor" og Antyony her og spiste middag. Vi hadde grillet kylling, maiskolber, poteter, sopp og brød. Nam! Jill og jeg måtte hente Anthony, og etter at vi hadde spist dro vi ut for å spille Volleyball. Som de aller fleste vet er det en av mine svakeste sider. Når vi møtte opp var det 5 mennesker der, men etter 10 minutter var vi plutselig 18 stykker og flere kom etter det. Vi ble delt i fire lag, jeg ble valgt sist fordi ingen viste hvem jeg var. Første gangen vi spilte rørte jeg ikke ballen en eneste gang tror jeg, bortsett fra når jeg skulle kaste den over til det andre lagets person som skulle serve. Vi tapte første kampen men vi vant den andre. Plutselig dro mange folk hjem og da måtte vi dele inn lag på nytt, det var meg og en jente igjen når de delte inn lag også hvisket de om at de ikke viste hvem jeg var så jeg måtte bare si at jeg var fra Norge og at jeg skulle bo hos Jill hele dette året, så på grunn av at jeg var fra Norge ble jeg valgt før hun andre som jeg tror het Alexis. Haha, ganske bra, bli valgt fordi man er fra Norge. For å si det sånn, jeg tror jeg var nær ballen ett par ganger under denne matchen. Det var en gang hvor jeg virkelig burde ha reagert, den gikk fra en person som datt i bakken til en annen som datt i bakken, hadde jeg tenkte og prøvd å treffe den hadde den kanskje gått over nettet, i stede stod alle å glante på de som lå i sanden og jeg hadde fulgt med like nøye som alle andre men ikke en gang tenkt at jeg kunne ta den. Det var skikkelig flaut. Som dere nå forstår er jeg utrolig dårlig til å spille volleyball, men jeg har lyst til å bli bedre, men jeg tror at volleyball ikke er helt min greie!

Flere av utvekslingsstudentene jeg møtte på camp starter på skolen denne uka. Lykke til!! <3 Jeg vet bare om to, men jeg renger med at det er mange fler. Jeg har tre uker igjen, !

blogges <3

2 kommentarer

Ylva

10.08.2010 kl.18:30

*Like* :P

- Savner deg<3

Tim&Hanne

11.08.2010 kl.21:52

Hei på deg! Håper alt er bra med deg. Virker hvertfall som om du koser deg :) Vi tenker på deg her i Norge.Lykke til når du skal begynne på skolen! Store klemmer fra oss to

Skriv en ny kommentar

hits