American Movie Theatre!

Heihei! Jeg har vært opptatt de to siste dagen. Jeg har prøvd å ta igjen de 7 første episodene av Pretty Little Liars, noe som Jill og venninnene hennes ser på hver uke. Dette har jeg klart og jeg kommer ikke til å gå glipp av noen episoder! Som de fleste vet kan man se de aller fleste serier på www.watchseries.com eller www.surfthechannel.com så det er bare å velge å vrake :) De to siste dagene har vi vært på kino! Amerikansk kino er morsomt og popkornet er til og md BEDRE enn Tusenfryd sitt, det ville jeg aldri trodd. I går var jeg, Jill, Susan og John på kino og vi så Charlie St. Cloud. Den var utrolig bra! Veldig forvirrende til tider, men utrolig bra når den er ferdig og du har forstått alt sammen. Jeg har ikke sjekket om den er ute i Norge enda, men jeg tror den er det, den er deffinitivt verdt å se! Garantert! I tillegg så er Zack Efron hovedpersonen, ikke at jeg syns det var så viktig men noen liker jo han også.
I dag var jeg, Jill, Brad og Yannick på middag og kino. Vi så Step Up 3D. Selvfølgelig syns jeg at den var kjempe bra! Det er en danse film og jeg elsker alle dansefilmer, det var jo derfor jeg ville se den. Det var ganske kult med 3D på denne filmen, du føler at du er med i filmen til tider. Tuft! Når jeg kom tilbake lå husreglene på sjenken min, leste nettopp gjennom de og det er ikke noe her jeg ikke ville ha gjort hjemme. Bortsett fra å si i fra hvor jeg er til en hvertid. I Norge forteller man hvor man har vært etterpå, men jeg har ingen problemer med å si i fra hvor jeg er hvergang jeg skal ett sted. Lette regler å følge, dette blir ikke noe problem! Det eneste som skal var kinki er å stå opp kl 9 hver helg, men det skal jeg også klare, jeg legger meg ikke kl 2 på natten akkurat, det har jeg ingen grunn til å gjøre så det blir ikke noe problem!

Jeg anbefaler forresten Step Up 3D og Charlie St. Cloud. De er veldig bra begge to, og amerikansk popkorn gjorde det hele bedre! Kos dere denne uka, det er bare 9 dager igjen til dere starter på skolen, jeg har tre uker. Så vi snakkes nok!

blogges <3

3 kommentarer

Liiine

09.08.2010 kl.07:26

I'm going to see step up 3D this week, can't wait ;D

May Britt Svensson

09.08.2010 kl.20:51

Hei, fint å lese at du er vel innstallert og at husreglene er greie :)

Ayna

15.08.2010 kl.17:41

Pretty Little Liars er awesome, men ikke så awesome som Vampire Diaries da !:D Leser bøkene nå :)

Skriv en ny kommentar

hits