Shopping på HØYT nivå!!

heihei! Nå har vi nettopp kommet tilbake fra en shopping tur i Edmound. Jeg har virkelig brukt penger denne gangen, ikke bra!! De to dyreste buksene jeg kjøpte gikk nesten ned til kneet og jeg måtte ha de pga skolen. Shortsene jeg har på kan ikke være kortere enn når jeg står rett opp og ned med armene ned inntil låret, er shortsen da kortere enn lange fingeren kan jeg ikke bruke de, er den lenger er det greit. Detfor måtte jeg kjøpe to som var lange nok og begge disse var veldig dyre! Syns nå jeg da.  Vell, jeg har selvfølgelig tatt bilder :) Jill (søsteren min) gir svømmetimer hver tirsdag og torsdag. Først en gutt også etterpå ett tvillingpar av jenter som er 3 og et halvt år. På tirsdag hjalp jeg henne med tvillingene, vi tok en hver og lærte de å svømme. Jill sa tidligere i dag at jeg skulle få halvparten av hva hun får for tvillingene siden jeg hjelper til. Det syns jeg var kjempe snilt! :) De kommer om en time og ti minutter så jeg må straks ut for å hjelpe henne :)


Disse skoene kjøpte jeg i går, det er faktisk veldig deilig å ha på.
Pris: $ 30, Shoe Bank


Her er alt jeg kjøpte i dag...


Alt dette kjøpte jeg på Hollister, dette er det dyreste jeg kjøpte...
Kort shorts: $20
Lang lys shorts: $45
Land mørk shorts: $45
Rosa genser: $15
Blå genser: $15
Total: $150

Som sagt, de lange shorsene måtte jeg ha pga skolen sier at shortsene (og andre klesplagg) må være så lange..


Dette kjøpte jeg på Forever 21  (bilde over og under)
Veske: $35
Kjole: $23
Grå bukse: $14
Grå olabukse: $25
Sommerfugl ring: $4
Rund ring: $5
Totalt: $114Jeg måtte kjøpe headset på Wal-Mart fordi microfonen på pc'en min vil
tydeligvis ikke fungere særlig godt lenger, så nå er det bare å ringe i vei!
Headset: $20


Siden jeg har en helt ny mobil vil jeg at den skal se ny ut ganske lenge så jeg
kjøpte en skin for den og skjerm beskytter
Skin og skjermbeskytter: $ 30

Det er en del ting jeg ikke vil ta bilder av, f.eks alt undertøyet jeg kjøpte på Pink/ Vicoria Secret. Jeg kjøpte 4 bh'er og 5 undertøy greier. Dere kan jo bare tenke dere hva prisen ble, men den er ikke så allerværst når man tenker over hvor jeg kjøpte det og hva undertøy egentlig koster hjemme! Alt undertøy: $105!

Alt i alt over her kan dere regne ut selv, men jeg har vært så snill å gjort det for dere, det er ca $450 på to dager... ( som tilsvarer 2900 kr)  Det er pengene jeg skal bruke i hele september, MEN jeg får 4 300kr i lønn i morgen, derfor unnet jeg meg alt dette, jeg trengte alt undertøyet og de fleste buksene. Mamma, ikke bli sint :) Jeg skal ikke shoppe så mye på en GOD stund!

Håper alle sammen koser deg hjemme! I morgen er det sleepover med Nickole og Paige, skal ta masse bilder også tenker jeg at jeg kan overtale de til å ha videoblogg for meg :) Kos dere i kveld og god natt :) <3 blogges!

2 kommentarer

iben

06.08.2010 kl.22:40

hihi så gøy :) forever21 <3

hannii gustafsson

11.08.2010 kl.20:08

ooohhhh I totally LOVE the shopping in USA (a)

saknar dig underbara manniska!

Skriv en ny kommentar

hits