Perry, Oklahoma!

Heiheihei! Nå er det over en uke siden jeg har blogget og jeg er fult klar over det. Jeg har bare ikke klart å ta inn alt med en gang og derfor har jeg ventet litt med å blogge, eller jeg har rett og slett ikke hatt tid. Dette er min tredje dag i Perry og jeg elsker dette stedet. Det bor ca 5 000 mennekser her men byen er større enn Vestby hvor det faktisk bor mellom 10 000- 15 000. Rommet mitt er kjempe fint og jeg har allerede klart å rotete til pulten min.


Dette er rommet mitt fra døren!


Dette er rommet mitt sett fra skapet.


Her er den rotete pulten min og den nye stolen!

Første dagen (lørdag) var vi i ett bryllup, det var utrolig morsomt. Det er som man ser på film, maange runde bord i et stort rom og et lite firkantet dansegulv midt i. Foreldrene våres dro hjem sammen med gardama (vertsforeldrene mine) så vi tre jentene var igjen og ventet helt til siste slutt hvor brudeparet kom ut døren og vi kastet fargede, rullede papir ting over de også satt de seg inn i limousinen og dro påbryllups reise.


Dette stod på den eke kommoden på rommet når jeg kom frem.


Denne bamsen og ballongen hadde de med seg når de møtte meg på flyplassen

Dag nr to dro vi til Stillwater for å kjøpe en stol til rommet mitt, vifte til Amy som er på collage nå og litt mat osv. Vi spiste middag ute, det gjorde vi faktisk dagen førogså, men da spiste vi lunsj ute. Jeg hadde planer om å få meg ne mobil men siden kl var etter 8 gikk ikke det ann. Vi badet i bassenget i flere timer, også kom Anthony og Derreck over for å bade med oss. Vi hadde vannkrig og vi lekte Marco Polo. Jeg ble helt utslitt! Det er sykt varmt her! Det er ca 100F hele tiden. 90 F er 32C såå ja dere kan jo tenkte dere hvor varmt det er :)

I dag skulle jill på cheerpractise kl halv 8 og når hun var ferdig dro vi til Stillwater igjen for å kjøpe mobil til meg og koble meg til familien til telefon plan. Jeg har nå unlimited sms og kan ringe mye pluss internet bruk :) Utrolig digg, jeg liker den nye telefonen min, men den var vanskelig å forstå i starten. Paige har vært her i dag og vi badet. Akkurat nå er Jill og Susan på ett møte men Paige kommer straks tilbake til meg igjen også skal vi ut å leie film eller møte flere folk.


Her er min black burry telefon.

Når jeg kom til familien hadde jeg med en bok med masse bilder av norge med engelsk tekst, melkesjokolade og et vikingskip. De ELSKER Freia sin melkesjokolade, spesielt Anthony, så mamma og pappa eller hvem som helst, jeg trenger mere sjokolade! : )

Jeg har omtrent bare møtt gutter hittil, jeg vet ikke hvorfor men sånn er det bare. Den første dagen i bryllupet møtte jeg to stykker, snilleste menneskene jeg har møtt noen gang! Dag nr to møtte jeg først anthony og derreck også kom det to gutter sent på kvelden for å si hei. Jeg har møtt Paige og et par andre vinner a Amy. Jeg har kjøpt en haug med bilderammer og puttet bilder i de. Det koster ca 2 dollar å printe ut 10 bilder på Wallmart, så jeg kommer til å fortsette med å printe ut bilder der!

Som dere ser så er det ingen mennesker fra hjemme som er på disse bildene,
det er fordi jeg fant ut at det kan jeg ikke takle å se de hverdag. Disse menneske
som er på bildene av alle på camp og er i usa med meg ! :)

4 kommentarer

Line!!

03.08.2010 kl.17:45

Hi baby! Love the pictures, my host mom have already bought me frames so I can put my pictures in. You know which one that is first priority ;D

have fun, love u <3

Karine :)

03.08.2010 kl.19:26

Så fint du har det :) Jeg savner deg <3

Janniken - Utvekslingsstudent

04.08.2010 kl.12:58

Ser ut som du har fått det fint! Jeg drar imorgen, er veldig spent! :)

www.jannikenimississippi.blogg.no

Erica

06.08.2010 kl.02:46

Naw, førr et fint bilde av oss! :-D

Skriv en ny kommentar

hits