Lunch break!

Hei alle sammen :) Nå har jeg faktisk lunch break. Vi har det fra kl 12-2 hverdag, sykt digg :D Så jeg har en halvtime før jeg må være i timen igjen :) I første time har jeg current issues, andre time er history, tredje time er english og fjerde time er life in america. Jeg har utrolig snille og hyggelige lærere men jeg liker faget life in america og english best :)
I løpet av disse to ukeen vi skal være på camp må alle ha prøvd minst 12 aktiviteter for å få "graduation" fra camp. Jeg har prøvd 4 hittil. Det er tre perioder hverdag hvor vi kan prøve aktiviteter men max en aktivitet pr periode tror jeg :) Når kl blir 4, altså 12 i norge, så skal vi to the "mall" Vi har fått vite at det egentlig bare er en Wallmart, men jeg trenger joggesko så jeg kan drive med uteaktiviteter som joggig og cheerleding, det er litt dumt å gjøre det i fli flops eller high heels :) Jeg beklager hvis jeg skriver litt for mange engelske ord, men jeg har snakket engelsk konstant de to siste dagene , selv med de norske menneske :) Jeg har fått en god venninne som heter Line og vi snakker kun engelsk med hverandre, det er kjempe gøy og lærerikt! I går skrev stemoren til Line på facebooken hennes at hun hadde funnet igjen barndomsvennen sin, altså meg, det er litt skummelt fordi vi føler at vi har sett hverandre før men vi aner ikke hvor!!! Så vi prøver å finne det ut, hvis noen vet noe som helst, LET US KNOW! :D Vell, jeg må vell egentlig stikke, i dont want to be late for class. Forresten mamma, jeg tror ikke jeg har mere penger på mobilen, kremt...

Jeg skal prøve å blogge senere i kveld. Vi spilte forresten volleyball i går, jeg har jo allerede nevnt turneringen for dere, og vi VANT!! Jeg er med cheerlederne på laget vårt og vi tok helt av og ligger på andre plass for Potter poeng, ( best cheerleding under kampene) Vi spiller igjen i kveld kl 8! Så jeg skal fortelle dere om vi vinner i dag ogå, det gjør vi nok så da !

Vi blogges, jeg tar med kamera nesten overalt så det kommer flere bilder straks! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits