Da var vi fremmee!!!!

Eller ja, vi var fremme i går kveld kl 11 i Boston tid, dvs at da var kl 5 på morningen i Norge. Da vi kom frem så hadde jeg vært våken fra kl 8 om morningen til kl 5 morningen etter ( i norsk tid) det er 21 timer det. Jeg la meg ikke før kl var 00.30 her heller, og da hadde klokken blitt halv 7 i Norge. Det endte med å NESTE døgne, det er det nærmeste jeg har vært å døgne noen gang 22 og en halv time er utrolig lenge å være våken! MEN jeg sov kanskje en time på bussen og en time på flyet, men hallo, vi sier at jeg nesten døgnet for det :)
Når kl blir 11.30 i Boston tid så skal vi møte utenfor sovehusene på gressplenen også skal vi gå til "byen" for å shoppe. Jeg har SELVFØLGELIG glemt å ta med meg tre av shortsene mine og joggesko, så jeg trenger en trenings shorts og joggesko slik at vi kan jogge i morgen :) ja, jeg må faktisk jogge. Hvis dere hadde sett brunchen vi fikk i dag så kunne vi få alt fra pannekaker, til pizza og til og med sjokolade is, vanilje is og blanding av begge! DRØYT! Vi skal prøve å spise så sunt vi kan så vi ikke blir alt for runde når vi kommer hjem. Jeg og Line klarte ikke lavere å kjøpe Donuts når vi kom ut av flyplassen i går kveld. Vi spleiset på en 6pk og det er fremdeles to igjen, sier litt om hvor forsiktige vi er :) Kos dere hjemme, så skal vi kose oss her!

På grunn av at nettet mitt klikka i sta akkurat i det jeg skulle publisere så har jeg vært borte en del timer. Vi skulle gå til ett senter hadde vi planer om, men der vi havnet var det bare et apotek.. Så derfor fortsatte vi å gå for å finne en matbutikk i hvertfall og jeg tror vi endte opp med å ha gått ca en mil i dag, ikke miles, men en mil som i 10 km. Det er ganske langt i denne varmen , alle koker og snart skal vi bade!!
Blogges <3


Søsteren min,  mamma og pappa <3


Her er en del av jentene. Jeg tror vi var 40 norske jenter som reiste og det var en som skulle på den andre campen.
NORWICH  GIRLS <3
Her er Grønnland, det er jo bare fjell og vann og is.


Dette skiltet kom vi til etter å ha gått kanskje 600 m.


Her er vi endelig i matbutikken og vi fant store vannmeloner og masse deilig frukt!

5 kommentarer

Henrikke svensson

18.07.2010 kl.21:55

Halla! Det ver et fint bilde! <3 Håper det blir gøy!

Ylva Gulliksen|

19.07.2010 kl.01:40

Løøvli da, Cecilie! :D<3

Maiken - Med I

19.07.2010 kl.13:13

Stilig! Kos deg masse!!

Victoria Charlotte

19.07.2010 kl.18:49

så gøy :)

May Britt Svensson

21.07.2010 kl.19:15

Flott å se at du er kommet vel fram :)

Skriv en ny kommentar

hits