Kamera og gave til vertsfamilien!

Hei hei alle sammen! I dag har jeg vært en tur i byen men min kjære Linda. Der kjøpte jeg ett kamera, gave til vertsfamilien min og bittelitt sminke ( mamma ikke bli sint på meg nå!! ) Kameraet ligger til oppladning, skal ta bilde av det sånn at dere kan se hvor pent det er og gaven til verts familien må jeg pakke opp etterpå for å vise til mamma og pappa.  Nå får jeg besøk av bestevenninnen min straks, eller ved 7 tiden da, men det er ikke så lenge til. Senga mi er full av klær jeg ikke aner hvor jeg skal legge, hentet de opp fra vaskerommet her om dagen og siden sengen min er en dobbelt sovesofa har jeg bare lagt meg i andre enden av senga. Skapet mitt er fult av ubrettede klær så jeg får vell brette de også pakker jeg ned de klærne jeg vil ha med og legger de andre i skapet, VELDIG god løsning når jeg tenker over det.

Som sagt så var jeg i byen i dag, altså i Oslo, og selvfølgelig hadde jeg ingen genser eller jakke! Overnattet borte i natt og hadde planer om at det skulle bli kjempe fint vær i dag, men neida! Værgudene gikk helt i mot meg og jeg våknet til øspøsende regnvær, så det var ganske kaldt i grunn, i tillegg hadde jeg på meg hvite tøysko, som med tiden har blitt ganske brune, jeg får vell hive de i vaskemaskinen i natt, jeg trenger de ikke i morgen uansett siden jeg skal jobbe.

Jeg har ett par filmen om campen og litt sånn andre ting, håper dere vil se og finne ut hva det er jeg skal oppleve!

Vi blogges i kveld når jeg har tatt meg tid til å ta bilder og få lagt de ut til dere :)

2 kommentarer

Maiken

08.07.2010 kl.21:09

sv: ååja, men jeg tror virkelig jeg har sett deg før.... JO! Du var på Katten forrige fredag eller noe med blant annet Stian - attrack, Joakim - attrack, Erik - spill og fler folk? for da så jeg deg nok :P

jeg jobber på Catering, på Storkiosk :)

Maiken

09.07.2010 kl.08:07

sv: Ahaa! det viste jeg ikke. Viste bare at dere dro dit :P men selvfølgelig - det er der jeg har deg fra! ;) var festen bra ? :)

Skriv en ny kommentar

hits