39 dager igjen!!

Er dere klar over at det bare er 39 dager igjen til jeg flytter?! Det er litt over 5 uker og litt over en mnd! og ikke minst, det er drit kort til men samtidlig drit lenge! Klarer ikke bestemme meg, jeg har så sykt mye å gjøre før jeg reiser, 15 bursdager, mange jobbedager og 500 klesplagg å velge mellom, er det noen som kan hjelpe meg med å velge klær når jeg skal pakke?! Det teite er at de klærne jeg velger å ikke ta med meg, passer mest sansynlig ikke til neste år, så jeg kan nesten gi bort halve klesskapet mitt i tillegg! Masse kjoler som er for små, de trenger jeg ikke en gang, hvis noen er keen på å kjøpe kjoler fra Gina Tricot, så er det bare å si i fra :) Har to-tre stk jeg ikke kan ha med eller som ikke passer lenger, man må nok være under 160 og ikke ha for store pupper, for da passer ikke kjolene :)

Akkurat nå sitter jeg å spiser pølse i lumpe med potetsalat, dressing og ketchup på, høres drit godt ut ikke sant :D ? Dette kommer jeg nok ikke til å få mye av i usa, pølsene der er ikke særlig gode, men og jeg får de servert skal jeg selvfølgelig spie de :D  Jeg har omtrent ikke spist noe annet enn godteri og popkorn i dag, så MÅTTE ha i meg noe mat, blitt veldig lite middag spising i det siste siden jeg generelt ikke har vært hjemme, utrolig teit, fordi jeg trenger å få i meg mat :)

I var jeg hjemme ca ved 1 tiden og da jeg kom hjem skrudde jeg på pc'en og la meg til å sove. Når jeg våknet spiste jeg vannmelon, poppet popkorn, spiste noen bilder og startet Sex and the City. Da den var ferdig satte jeg på Mamma Mia:) Utrolig deilig med chille dag i dag! Det trengte jeg virkelig, og i morgen starter jeg ikke før kl 10, det bli enda mer chill! Kos dere i morgen, jeg kom ikke opp i eksamen i dag, men jeg kan fremdeles komme opp på mandag, men håper selvføgelig på at det ikke skjer :)

Blogges <3

2 kommentarer

Marte

11.06.2010 kl.00:59

kjempefin header :D <3

N

11.06.2010 kl.02:23

Hvor skal du?

Skriv en ny kommentar

hits