Endelig funnet tid til å blogge!

Nå har jeg endelig funnet tid til å blogge og jeg har to uker å snakke om, hvor det ikke har skjedd noen ting som helst! Det eneste er at jeg ahr fått Camp plass i USA på Norwitch University som ligger i Vermont, tre timer nord/vest for Boston. Det står omformasjon på sidene til EF om når vi skal reise men fremdeles er det e delt dato, enten 17.juli eller 18.juli. Er veldig spent! Mine venninner har kommet på den andre Campen, men det er helt greit, da får jeg sjansen til å snakke engelsk og bli kjent med masse nye mennesker uten å ha prestasjons angst. Jeg takler seriøst ikke å snakke engelsk foran folk jeg kjenner skikkelig godt, fordi jeg føler at da snakker jeg bare dårligere samtidlig fom jeg føler at jeg MÅ være skikkelig flink, derfor hater jeg å snakke engelsk! Værste jeg vet foran kjentfolk :) Men sånn er det. Jeg har blitt "kjent" med en jente som heter Marte Buene, www.martebuene.blogspot.com. Jeg kom i kontakt med henne ved at hun hadde lagt en link til min blogg, samt mange andres, som skal reise til USA med EF til høsten. Jeg tror det er rundt 20 lenker hun har der nå. På lenken står det hva personen heter og hvor i USA den skal, utrolig kult :) Har lyst til å gjøre noe lignde på min blogg, må bare få hjelp med det først :)


Endelig byttet bilde på msn! Dete var hva jeg endte opp med, ser ikke veldig bra ut i stort format,
men msn bildet er så lite at det gjør ingen ting :)Marte bor i Valdres men var i Oslo i går for å søke om visum på den Amerikanske Ambassaden. Egentlig hadde vi en liten plan om at hun skulle komme til meg på søndag ( to dager siden) og overnatte hos meg og dra sammen med meg utover på mandags morran. Men hun fikk sove hos tanten sin i Asker og da gikk det flott :) Vi får nå bare krysse fingrene for at hun får visum, haha, neida, alle som søker får det, som regel, med mindre man skal til usa for å selge sex eller drepe noen. Dette var faktsik noen av spørsmålene på visum søknaden, helt latterlig :) Men hvis noen skal det så er jo spørsmålene der da :)

Jeg tok ny permanent i går! Jeg tok et bilde med mobilen mens jeg satt å kjedet meg mens håret tørket, men selvfølgelig har jeg ikk med ledningen til pc'en min da! Kan legge det ut når jeg kommer hjem i kveld :D

Det er litt under 6 uker til jeg reiser, gleder meg vilt!! :D

6 kommentarer

Marte

08.06.2010 kl.14:35

søta :D må møte deg før campen :D hihi, men er jo ikke akkurat så lenge til vi skal på campen heller :D <3

henrik

08.06.2010 kl.22:19

hørtes utrolig digg ut og dra til USA <3
la meg bli med? ;p

09.06.2010 kl.00:15

Du er stygg!

cecilie er deilig

09.06.2010 kl.15:28

hun er ikke stygg :) hun er drit deilig! <3

Marte

09.06.2010 kl.19:04

Gå å legg deg a, du som skrev Cecilie er stygg. Usakelig og barnslig.. Du har sikkert ikke sett deg selv i speilet!

25.06.2010 kl.00:29

Du er en skikkelig tøffing du marte =)

du veit ikke hvem jeg er engang jævla idiot....

Skriv en ny kommentar

hits