Sommersko, shavede ben og shorts!

Da var sommer skoene funnet frem, lår og legger shavet og jeg har på meg shorts! Utrolig deilig det skal bli :O Det er vell i grunn ikke veldig normalt å shave lårene, men jeg og kusinen min fikk det plutselig for oss sommeren i 2008 at vi skulle gjøre det, så da er det bare å fortsette :) gjør det VELDIG sjeldent på lårene, men må gjøres en gang i blandt : ) Er jo tross alt normalt å ha hår der :) Til min store glede så er shortsen min nesten stram i år! i alle år har jeg hatt shortser som ikke har sittet inntil lårene, men endelig :D Liker det veldig godt :) Føler at klærne faktisk passer og at de ikke blir for store :)


Det er kun et par av disse skoene som faktisk er fra i år, det er de hvite tøy skoene fra Økonomisko, elsker de! De kostet 100 kr. Så har vi de rosa tøyskoene eller fersken da, er usikker, de kostet 10 kr på Outlet og er fra i fjor, haha! Så er det de svarte "slippersene" de er vell fra 9.kl tenker jeg,og kostet sikker mellom 100-200 kr. Videre til mine slippers, :D Elsker de! De er faktsik også kjøpt på Outlet, for to-tre år siden, 29kr tror jeg de kostet. Siste paret er de knasj rosa, haha, fikk de av farmor, de er utrolig søte, men UTROLIG vondeå sykle med :O er nesten ikke såle på de! uff! :)

Nå er det straks trening! Må ringe mamma å høre om hun henter meg også må jeg skifte til tights, helst en KORT en slik at jeg ikke trenger å dø av varme :D Kos dere vidre i dag , jeg må skrive en fire siders rapport til et lyd prosjekt i kveld, tihi :)

blogges <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits