Lånepc ja ...

Ja, du leste riktig, jeg har låne pc. Vil du vite hvorfor også? Joda, vifta i pc'en min sluttet å fungere, DERFOR  har jeg låne pc. Så den oppgaven jeg satt med to timer i natt kommer jeg nok aldri til å få se igjen :) Ikke noe annet av det jeg har gjort på pc de to siste ukene heller gitt.. tok backup av skole pc for et par uker siden, og det har jeg på harddisken hjemme, men alt jeg har gjort etter det får jeg nok ikke se igjen. F.eks to reklameplakater, foto konkurranse bilder som er til høsten, så det er koselig. Jeg har jo ikke bildene heller, fordi de er jo på pc de ogsåååå.... Jaja, farvell kjære skole arbeid, jeg kommer ikke til å savne dere,fordi dere er jo borte for alltid i grunn så da :) Nå får jeg heller ikke addet noe bilde fordi jeg har LÅNE PC, for faaaen, helvetteee xD Ikke har jeg fått meida pc heller, så jeg er totalt uten Adobe programmene og får ikke gjort en jævla dritt : ) Etter skole skal jeg morro :) I morgen skal jeg på EF møte med masse andre folk kl2. og det skulle vare i tre timer, så skal jeg slakke den på kvelden, men på søndag, mandag og tirsdag jobber jeg gitt! Tihi : ) ha en mega flott fredag, jeg skal prøve å ha det gøy med denne DELL pc, og se hva den er i strand til å gjøre :D

blogges <3


 

2 kommentarer

08.05.2010 kl.19:04

Kan du lage ny header eller?

Litt lei av de hårete armhulene dine..

Thea Degvold

10.05.2010 kl.14:37

én ting er konstruktiv kritikk, men jeg blir så forbanna flau på dine vegne når du kritiserer noe ikke-eksisterende. Herrejesus, på tide at noen definerer "hår" for deg kanskje? Jeg kan være så grei og gjøre det for deg, til og med!

"Hår er i videste forstand alle slags trådformede utvekster som kan finnes på mange slags organismer."

Jeg tror vi alle ser at det er lite (les; ingenting) av dette på andre plasser enn cecilies hode...

Du føler deg nok bra tøff der bak tastaturet, er så greit å kunne være anonym? Søk opp "track IP-address" på google, så kan du selv finne ut hvor lenge den anonymiteten varer ;-) Hyggelig at du følger med på Cecilies blogg da, forøvrig (...) Lær deg å disse, av dette gir du bare Cecilie her en god latter, ikke dårlig selvtillit ;)

Skriv en ny kommentar

hits