5.Mai, russensdag på Tusenfryd!Jada, i dag er det russensdag på Tusenfryd og vi gleder oss :D Det er plass til 6 000 russ og det er planlagt mye morro. Årets buss er Indigenous som står for bode lyd og lys, håper det blir bra. Jeg føler at de har fått en svært dårlig plassering pga ombyggingen i spøkelseshuset, men jaja, så lenge lyden og lysene funker så duger det vell :D Håper været holder seg utover dagen og kvelden da blir det knall og ikke kaldt!


Dette bildet ligger på www.russensdag.no og det står under at du skal printe det ut og ta den med, så hint hint! Vil du ha popkorn til wrapsen din så værsågod :)

Dj-Norge - Jam- IT spiller i parken i kveld! Det samme gjør iogså Motorgruppa :) Bilettet salget på internett er åpent til kl 23 i kveld, så hvis du plutselig får lyst til å komme så får du biletten billigere på nettet. :) Du trenger heller ikke russelappen for å komme inn men du må ha bevis for at du er russ, f.eks skolebevis eller årets russeklær, hvis ikke du er russ har du jo generelt ikke noe der å gjøre uansett så da :)

Jeg håper det blir full fart i parken i dag! Det skjer noe omtent overalt, men merk dere at Splash-området kommer til å være stengt, jeg vet ikke hvorfor, men hvem gidder vell å gå ned dit om det ikke skjer noe der uansett :) ?

Håper vi sees!  <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits