Jeg trenger flere ting jeg kan gjøre før jeg reiser!


HAHA! en gammel header jeg har tydeligvis xD

Assa dere, nå har lest gjennom alle forslagene og jeg har endt opp med 14! Jeg tror jeg har fått inn 30 forslag eller noe og flere av de er så teite at det ikke går ann! Men jeg fikk 14, og mangler dermen 36 stykker! Har dere fremdeles dårlig kreativitet? Kan dere ikke finne på noe villt og gøy, sånn at filmene blir MORSOME å se på når jeg gjør de tingene jeg skal gjøre :) Det er så få forslag at d er ille, og det er så lette ting som å gi folk en klem, overnatte eller bake kake, alle de tre tingene skal jo selvfølgelig skje, men alle de andre tingene jeg utelater er litt trist, dere har kommet med masse greier, men ikke ting som faktisk kan gjøres, det er dumt, DUMT :( Jaja, blir stusselig om jeg må begne å finne på ting selv, for da blir det bare ting som er lett og ikke noe problem og ting som går fort å gjennom føre, eller litt mer lengre ting som å dra til Liseberg osv, d er jeg sykt keen på før jeg reiser :) Det er sånne morsome ting, ta meg en tur til Bø Sommerland vil jeg og :) Dere får komme med fler forslag, men takk for alle som har kommet med mange! Ayna har kommet med 3 stk tror jeg xD og alle tre skal jeg gjøre :) F.eks å se alle Twilight filmene.. noe jeg ikke er keen på XD

Jeg syns fantasy ikke er noe særlig, det er jo ikke noe galt i at folk ser på det, men jeg er ikke veldig keen :) Jeg har sett Harry Potter en og to og har ingen planer om å se de andre, jeg har sett LITT av Ringenes Herre tre, og har ikke planer om å se noen av de andre, jeg hadde heller absolutt ikke planer om å se Twilight eller se på Vampire Diaries, men nå skal jeg det gitt :) Jaja, håper dere kommer med mye mer morsom, som kan være gøy å se at jeg gjør på film :) :)

8 kommentarer

H@nsern

07.04.2010 kl.22:32

Bestige GALDHØPIGGEN!

Ayna

07.04.2010 kl.22:50

Kysse Hanser'n på kinnet ? xD

julie

08.04.2010 kl.11:18

- se alle harry potter filmene.

- gi ti randoms en klem på gata.

- stå et sted det er mange folk, sette en boks på bakken, begynne å synge mamma mia og danse, saml inn penger !

-gå på mcdonalds å be om en cheeseburger uten ost, og når de spør om det er hamburger du skal ha sier du nei, jeg skal ha en cheeseburger uten ost, osv :)

- få en piercing eller tatovering.

- hugg et tre!

-inviter en vilt fremmed ut.

- dans som en gal uten å bry deg om tilskuerne, et sted det er mange mennesker!

Julie Tannum

08.04.2010 kl.11:45

- Telt alene på stranda. eller i skogen!

- ta med deg så mange randoms du klarer å si de må hjelpe deg med noe veldig viktig, du må ikke si hva det er men få de med deg. for så å vise de en tyggis eller stein på bakken.

-gå to dager uten mobil!

- inviter foreldrene dine på middag.

wannabe hugo

08.04.2010 kl.14:51

kjøp mario kart på wii og spill det med meg <3

ost

08.04.2010 kl.23:09

Slå hans på rompa ca 10 ganger på en dag, og du får IKKE si at det er noe du måtte gjøre :D

Simen

09.04.2010 kl.13:54

Veit om en bra ting.

du kan røyke og snuse vilt i 15 min..

putte et par røyk i kjeften og ha 2 snus i overleppen xD

Du blir kvalm og det blir ekkelt, men sykt kult å filme =P

Lall

10.04.2010 kl.11:00

Jeg synes du skal bake en kake, stelle deg på scenen i kantina og dele ut til randim folk. :D

Du skal også starte en matkrig. :D

Skriv en ny kommentar

hits